Axis Centru de Recuperare Medicala s-a infiintat in anul 2002, fiind prima clinica privata cu tratamente de recuperare in sistem ambulatoriu din Constanta.


De la infiintare si pana in prezent, clinica a traversat o perioada de continua dezvoltare pe cele doua planuri importante pentru pacient: dotarea clinicii cu echipamente performante simodernizarea conditiilor de desfasurare a activitatilor medicale realizata atat prin specializarea personalului medical cat si a amenajarilor interioare.


Axis Centru de Recuperare Medicala este in anul 2019 o clinica in care se pot desfasura servicii de recuperare medicala completa prin metode alopate si complementare si anume kinetoterapie, fizioterapie, aerocrioterapie. Serviciile medicale unice in Romania practicate in
clinica sunt de kinesiotaping-Mukaino therapy si Meridiline Aesthetic Methods.

Aceste tratamente se realizeaza intr-un spatiu pe 3 nivele. Locatia este inchiriata in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, aproape de lacul Tabacarie, loc in care pacientii se pot bucura de o priveliste linistitoare si relaxanta.

COMPONENTELE AFACERII AXIS CENTRU RECUPERARE MEDICALA

Sectia fizioterapie:

 • Aparatura de ELECTROTERAPIE de joasa frecventa:

  -curenti interferentiali
  -curenti galvanici
  -curenti Träbert
  -curenti diadinamici
  -electrostimulare transcutanata TENS
  -stimulare rusa
  -ionizari
  -endosan, endodin
  -iontoforeza
  -miodin pulsator si medie frecventa
  -vacuum

 • Electroterapia de medie si inalta frecventa:

  -aparat LASER
  -aparat ULTRASUNET
  -aparat unde ULTRASCURTE
  -aparate MICROUNDE
  -aparat DIAPULSE

 • Aparat MAGNETODIAFLUX cu solenoid si canapea
 • Aparat MAGNETODIAFLUX cu electrozi mobili
 • Aparat ELONGATII
 • Aparat DRENAJ LIMFATIC al membrelor inferioare si superioare prin presiune ondulatorie

In aceste conditii, recuperarea medicala se adreseaza pacientilor proveniti din servicii precum: ortopedie-traumatologie, reumatologie, medicina sportiva, neurologie, neurochirurgie, pediatrie si chirurgie pediatrica, endocrinologie si boli metabolice, cardiologie, pneumoftiziologie.